wie is wieke

LIEFDE VOOR HANDWERKEN
wieke.com is ontstaan uit LIEFDE voor handwerken en de ambitie om de KENNIS van handwerken door te geven. In 2012 begon ik een blog om mijn passie te delen. Ik bereikte er al snel veel mensen mee, iets wat mijn creativiteit verder stimuleerde en bovendien nieuwe vriendschappen met zich mee bracht. Mijn droom is om uit te groeien naar een platform boordevol inspiratie en technische ondersteuning, met ruimte voor ontmoeting tussen handwerkliefhebbers.  Mijn filosofie is namelijk dat handwerken je in verbinding brengt met gelijkgestemden en vriendschappen voortbrengt. Via wieke.com deel ik mijn passie delen en de kennis van handwerken.

Wieke is er om je te inspireren, liefde voor handwerken te laten ervaren en je in contact te brengen met andere handwerkliefhebbers. Zo heb je via wieke.com toegang tot uitleg van handwerktechnieken, patronen en (mee) brei- en haakprojecten. Ook kun je meedoen met de workshops die ik regelmatig organiseer of aanschuiven bij het Handwerkcafé.  In alles wat ik doe, ga ik voor kwaliteit en duurzaamheid; van de patronen die ik aanbied tot de papierkeuze. Want ook dat is waar liefde voor handwerken bij mij om draait.

Het is mijn wens jou en de mensen om je heen te blijven inspireren tot het maken van mooie creaties. Ook hoop ik dat nog veel meer mensen ervaren dat handwerken verbindt en waardevolle vriendschappen tot stand brengt. In de toekomst zal ik daarom blijven werken aan ontmoetingsmogelijkheden, het delen van persoonlijke verhalen en het voortbrengen van de kennis van het in mijn ogen mooiste ambacht ter wereld: handwerken.

Ik wens je veel plezier en inspiratie,